Upoznajte naše nastavnike

višegodišnja i višedecenijska iskustva u radu sa učenicima

Jelena Ivančić

Jelena Ivančić (2001), studentkinja Cambridge univerziteta u Engleskoj i prošlogodišnji djak generacije Matematičke gimnazije. Osvajač bronzane, srebrne i zlatne medalje sa 41 od 42 bodova na prestižnoj Medjunarodnoj matematičkoj olimpijadi, četiri zlatne medalje na evropskoj ženskoj matematičkoj olimpijadi i apsolutna pobednica Rumunskog mastera iz matematike 2020. godine.


Jelena Ivančić

Vodi olimpijsku grupu za osnovce kao i nastavu za srednjoškolce iz Matematičke gimnazije.

Aleksa Milojević

Vodi olimpijsku grupu za osnovce kao i nastavu za srednjoškolce iz Matematičke gimnazije.

Aleksa Milojević

Aleksa Milojević (2000), student univerziteta Prinston i djak generacije u Matematičkoj gimnaziji. Osvajač dve zlatne i dve srebrne medalje na Medjunarodnoj matematičkoj olimpijadi, četvorostruki pobednik na Balkanskoj matematičkoj olimpijadi. Više godina iskustva u pripremama mladjih takmičara i olimpijaca.

Pavle Martinović

Pavle Martinović (2000), student Matematičkog fakulteta na Beogradskom univerzitetu i Računarskog univerziteta na Univerzitetu "Union", bivši djak mentorskog odeljenja u Matematičkoj gimnaziji. Osvajač dve zlatne i jedne srebrne medalje na Medjunarodnoj matematičkoj olimpijadi i srebrne medalje na medjunarodnoj informatičkoj olimpijadi. Višegodišnji učesnik u realizaciji dodatne nastave u Matematičkoj gimnaziji iz matematike i informatike.

Pavle Martinović

Vodi olimpijsku grupu za osnovce kao i nastavu za srednjoškolce iz Matematičke gimnazije.

Mioljub Isailović

Vodi programe za učenike drugog, četvrtog, petog i šestog razreda osnovne škole kao i pripremu za upis u srednju školu.

Mioljub Isailović

Mioljub Isailović (1956), nastavnik matematike u penziji, ima višedecenijsko iskustvo u radu sa učenicima koji vole matematiku (Matematička škola "Matema", Šabac). Autor je više udžbenika i zbirki zadataka za učenike osnovne škole, kao i niza tribina posvećenih metodici nastave matematike.

Srdjan Stefanović

Srdjan Stefanović (1994), asistent na Matematičkom fakultetu u Beogradu. Bivši djak generacije Šabačke gimnazije i OŠ "Nikolaj Velimirović". Osvajač tri prve nagrade na državnim takmičenjima i bronzane medalje na Juniorskoj Balkanijadi. U svom gradu, već duži niz godina priprema osnovce i srednjoškolce za matematička takmičenja. Jedan od organizatora Letnjih matematičkih kampova u Šapcu i predsednik Podružnice matematičara Šabac.

Srdjan Stefanović

Vodi programe za sedmake, osmake, sve razrede srednje škole, olimpijsku grupu za osnovce i pripreme za upis na fakultet..

Miloje Joksimović

Vodi programe za sedmake, osmake, sve razrede srednje škole i nastavu za srednjoškolce iz Matematičke gimnazije.

Miloje Joksimović

Miloje Joksimović (1998), student četvrte godine Matematičkog fakulteta u Beogradu i bivši učenik Matematičke gimnazije. Osvajač nagrada na državnim takmičenjima iz matematike i programiranja, kao i na Srpskoj matematičkoj olimpijadi. Predavao na matematičkim kampovima u Šapcu i u Matematičkoj gimnaziji dodatnu i dopunsku nastavu.

Milorad Milovanović

Milorad Milovanović (Mića), učitelj u OŠ "Nikolaj Velimirović" Šabac. U svom dugogodišnjem iskustvu i radu u prosveti, sa svojim učenicima stekao je brojna priznanja i nagrade iz oblasti matematike. Takodje, jedan od retkih, koji je sa svojim učenicima stigao i do Vašingtona, što govori u prilog tome da rad, znanje i entuzijazam ne poznaju granice. Aktivan je učesnik i realizator brojnih matematičkih kampova, koji su već postali tradicija u našem gradu a i šire.

Milorad Milovanović

Vodi program za treći razred osnovne škole.

Dušan Kovačević

Vodi program za 6 razred osnovne škole kao i pripreme za upis u srednju školu i na fakultete.

Dušan Kovačević

Dušan Kovačević (1994), master matematičar. Zaposlen u Šabačkoj gimnaziji kao profesor matematike i informatike. Više godina saradnik organizacije Petlja.

Nikola Savić

Nikola Savić (2001), student fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu. Bivši učenik računarskog smera Šabačke gimnazije i osnovne škole "Nikolaj Velimirović". Redovan osvajač nagrada na republičkim takmičenjima. Od početka srednjoškolskog obrazovanja, predavač je na raznim matematičkim školicama i kampovima u gradu. Takodje stipendista je Ministarstva prosvete i Ministarstva omladine i sporta.

Nikola Savić

Vodi programe za sedmake, osmake i sve razrede srednje škole.